INTERFLON ECO DEGREASER 750 ml

23,50 

Cena z DDV
Kategoriji: ,

Opis:
Industrijski močan razmaščevale pripravljen za uporabo z F-ACTIVE tehnologijo ki razgradi organske snovi in zagotavlja razmaščevanje najrazličnejših površin. Evropski certifikacijski znak za okolje in primerno za prehrambeno industrijo.

Uporaba:
Dnevno čiščenje površin iz nerjavečega jekla, plastike, stekla, marmorja, keramike in tekstila. Čiščenje orodij in površin z organsko umazanijo, predvsem maščobe v živilski industriji. Primerno za čiščenje programov na podlagi sistema HACCP.

Navodila za uporabo:
Kovinske površine delovne ploščice: uporabljajte neposredno in ga pustite delovati nekaj sekund (20-40 sekund odvisno od kontaminacije).Odstranite ga s čisto, vlažno krpo, nato pa obrišite s suho krpo.

Na steklo in keramiko: nanesite na območje čiščenja in obrišite s suho krpo.

Za področje živilske industrije in površine: uporabite izdelek, pustite delovati in nato izperite. Ne nanašajte na lakirane površine ali polikarbonate brez predhodnega poskusa. Ne mešajte različnih čistil. Ne vdihavajte razpršenega proizvoda. Varnosti listi so na voljo na zahtevo. Uporaba priporočene količine prihrani stroške in zmanjša vpliv na okolje.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “INTERFLON ECO DEGREASER 750 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart