images

Maziva in pripomočki za mazanje

Podjetje Fuxteh se ukvarja s prodajo mazalk, nastavkov za mazanje, visokotlačnih cevi, akumulatorjev ter maziv za profesionalno ali domačo uporabo.

Ivan Klemenčič S.P.

Maziva in pripomočki za mazanje

Od leta 2016 smo zastopnik za Slovenijo in Hrvaško za izdelke Gurtech, ki je proizvajalec mazalnih glav G. Coupler ter visokotlačnih nožnih mazalk G.Gun. Ti proizvodi vam omogočajo lažje in čistejše mazanje, saj se zaradi licenciranega patenta nastavek G.Coupler ne sname z maznika in tudi ne pušča masti.

V našem asortimanu najdete tudi visokokvalitetne mazalke proizvajalcev Gurtech in Umeta, različna  orodja in dodatke, ki vam olajšajo mazanje na težko dostopnih mestih.

Visokokvalitetna maziva

Ponujamo tudi višje kakovostna maziva proizvajalca Interflon, s katerimi si podaljšate intervale mazanja in življenjsko dobo vaših delovnih strojev ter s tem znižate stroške, ki nastanejo zaradi prehitre obrabe ležajev, gonil, verig, ...

Maziva, primerna za mazanje vseh vrst traktorjev, gradbene in kmetijske mehanizacije.

Akumulatorji

Tudi Topla akumulatorji so del naše ponudbe. S pravilnim svetovanjem z naše strani boste dobili ustrezen akumulator za vaše potrebe.

Električne mazalke

Vrhunske akumullatorske mazalke proizvajalca Milwaukee z zmogljivim 18 V motorjem zagotavlja preko 690 barov max. delovnega tlaka.

Največja ponudba maziv in pripomočkov za mazanje

Maziva in industrijska čistila Interflon z MicPol® tehnologijo za vrhunsko in dolgotrajno mazanje, vam prihranijo čas in denar.

Stopite v stik z nami za najboljša maziva in pripomočke za mazanje.

Vse plačilne transakcije plačila preko tekočega račina ali kartičnega prometa so varna.

Možnost nakupa dolečenega asortimana pa znižanih – akcijskih cenah.

Dostava na vaš naslov

Najboljša kvaliteta

Ugodne cene

Garancija

Shopping Cart